nuff

Thursday, February 17, 2011

MISSION Feb-March 2011

mahu kecikkan peha... auwwww!!!

Pitam!

minggu nih teruk sgt aku rasa. start the day aku naik opis semalam sampai harini.. dgn auditor nak file.. tu dah mmg ok lah... nih kene cover pa bos... hadoi.. melambaklah keje aku! sgt2 bengang k.

semalam 1 hari dia mood tak baik.. semua org kene bambu ngan aku2 sekali. damn!!! hari ni lak aku kene cover sampai kul 9am.. tasha is on mc.. hadoi. what im gonna do.... hati tak senanglah... stress2 mcm nih lah yg wat aku sakit.. aku nak ceria.. aku nak hepi!!! dah la balik umah sorg2, semuanya sorg.. weekend lak pun mcm sorg.. dah dia sebok dgn kelab baru tu... aku? terkontang kanting... bilernyer nak wat anak.. kalau lah diberikan perkara ajaib seperti maryam yg mengandung tiba2.... aku syukur sgt.. tapi masalahnye tu zaman2 para ambiya'.... takpelah... life must go on.. aku redha... aku nak gi makan dgn tenang... baru aku jengah tempat pa....


p/s: filing tak settle lg.... yg lain lepas tgn je.... huh!

Friday, February 11, 2011

Great Session with Abah semalam

semalam masa balik keje.. abah memulakan bicara pasal umah yg aku nak duduk tu.

Have a great discussion session with Abah masa on da way back from office.
phewhh!! finally, i have decided that i'll follow his idea.. mungkin ambil masa, but worth it. coz the area was mabeles!! Thanks Abah. muahha... ni nak kene nyanyi lagu poetic ammo - money money.. ahahahaa . To Abah, moga dimurahkan rezeki dan InsyaAllah, ader rezeki nanti, tunailah ape hajat yg abah ckp tu semalam... its all about money je skrg.. we try... huuu

Pagi yang Bengang

Pagi.. pagi.. harini laluan mcm biasa tapi daku mmg dah fedap sgt dgn jem dkt laluan biasaku tadi, dan secara tak sengaja, daku menjerit dlm keter.. 'bodow! jalan stop jalan stop! pahal!!' sekali dlm 200meter, ader keter kat lorong laju bg signal 2 berenti kat situ. aku marah lg.. 'time ni lah ko nak rosak!' aku tak tau mane pergi sabar aku selama ni.. siyes, aku lepaskan kow2 tadi.. agaknyer tu kot stress yg ku pendam selama ni kot...

Tu dekat highway, masuk jalan duta smooth.. oklah… masuk je laluan depan jab saliran before that ada lorong 2 nak jadi 1. line aku dah mmg jadi 1, dtg nyonya ah beng naik vios nih selamba je potong kiri… lg marah lah aku, ku kejar dan himpit dia bila sampai ke lane yg ada 2.. aku tunjuk tgn kat dia… bangang sgt apahal!!! Ko ingat dah sarung vios tu bagus la? Takpe2… aku nekad.. aku pakai keter mahal2 1 hari nanti, korang tgklah aku drive mcmner…. Perrgghhhhh… lama tak marah.

p/s: sila jgn wat taik tgh jalan!!! Padahnyer ko sendiri yg tanggung!!!

Wednesday, February 2, 2011

Home Made Cookies


cookies yang sgt ringan dan sedap dari akak opis ku.. datang dari pelbagai rasa..
yang pasti, makan sekali pasti nak order lagi... muhahahaha...



1 kg
cinnamon - RM40
oat -RM42
tradisional/classic/butter crunch - RM40


1/2 kg
cinnamon - RM22
oat - RM21.50
tradisional/classic/butter crunch - RM22



Interested:
pls e-mail or ym me mdm arisa at:
ary_1st@yahoo.com
or call me at:
019-6029508
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock