nuff

Monday, November 25, 2013

Desperately nak kurus!!!

aarrgghhh... untuk sekian kalinya, apa yang menjadi igauan aku jadi kenyataan.... 'berat badan dah naik and tak stabil pembentukannya.. ahahha... tetapi Alhamdulillah BMI, kolestrol, gula n jantung ok.. syukur... tp aku tetap kene betulkn balik shape badan ni... ahahahaha.... well some people i was like fara fauzana shape.. peha ayam.. errmm.. dap dap... goreng masak madu sedap!!! ahahahahha....

aku bab sports mmg ada je non stop tapi bab makan pun sama gak non stop... "hek elleh.. pastu bising badan naik".. aku kene amek supplement diet lah mcm zaman bujang dulu... dulu2 xmakan xpe sebab lom kawen, skrg kene standby makan utk husband... " aku rasa tu lah punca dia" ekekekekke... ngek!!!

so, ape aku kene buat nih?? bab2 makan mmg aku xleh skip nt gastrik! cukuplah masa bujang dulu slalu kene... hmmmm... exercise hardcorelah jawabnye... huhuhu... malasnyer nak start!!! nt baju banyak nak kene basuh... :( ahahahahha... in other words [MALAS]

kemon marie!! wake up!!! loceng dah berbunyi!! its time to set the target!!! dah2.. jgn nak bahagia sgtlah... kene start gak!!! no matter what!!!


GOOD LUCK!!! kekekeekkekekeke

Thursday, November 14, 2013

Product Double Stemcell memang terbaeks!


harini kita nak promote plak product ni... nama dia Double Stemcell supplement for body.. haaaaaaaaa.. amek kau speaking.. hehehe... kita dah try product ni utk sebulan.. well, hasil dia.. mmg terbaik.. sebelum ni kita jenis makan xde selera xhabis.. badan mcm xbalance.. period xteratur n sikit2 je kuar... lepas je try mende ni dalam masa seminggu je dah rasa lain, selera makan tu ada, badan rasa xletih, period paling puas la.. banyak keluar... memang baguslah... fungsi dia mmg untuk keseimbangan dalam badan..  
drop comment kalau nak dapatkn product ni k.. hehehe.. i'm willing to help.. lets reduce cost to hospital.. :)

jom review sedikit fakta berhubung dengan product ni..


Adakah ia selamat untuk dimakan Stemcell Double™?

Double Stemcell telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan ia telah melalui Institut Piawaian dan Penyelidikan Perindustrian Malaysia (SIRIM) dan SGS Singapura Makmal Ujian Standard. Produk ini disahkan selamat dan asas tumbuhan 100% .

>:Bolehkah Double Stemcell™ menyembuhkan mana-mana penyakit kronik seperti apa yang dituntut oleh pengguna melalui testimoni?

Menurut nasihat profesional daripada kumpulan doktor, Double Stemcell sebenarnya adalah apabila kita makan dan tuangkan di bawah lidah, sel stem akan pergi melalui saraf kita pergi ke otak dan memberikan isyarat di mana mereka perlu untuk membaiki dan pertumbuhan semula sel-sel mengelilingi luka dan bahagian penyakit, mengawal tahap pH dalam badan, apabila selepas sistem imuniti badan meningkat perlahan-lahan penyakit akan mendapat penyembuhan.

>:Adakah Double stemcell™ mempunyai sebarang kesan sampingan?

Produk kami, jika diambil pada dos yang disyorkan kesannya sangat baik dan tiada apa-apa kesan sampingan. Walau bagaimanapun, seseorang mungkin mengalami rasa sedikit peningkatan haba badan metabolik (thermogenesis) selepas mengambil Double stemcell™, keadaan ini kami syorkan supaya meningkatkan pengambilan air. Dalam pengalaman kami setiap individu bertindak balas sedikit berbeza, jadi dos produk yang bekerja untuk anda mungkin berbeza dengan yang lain. Dos yang tinggi boleh memberi kesan yang lebih dramatik dalam tempoh masa yang pendek sekitar 1-2 hari, manakala dos yang lebih rendah mungkin mengambil masa 1 minggu atau lebih untuk melihat kesan.

Double stemcell™ lebih sesuai diambil sebelum makan sarapan dan sebelum tidur.

>:Bagaimana sel stem berfungsi?

Sel stem adalah sel-sel khusus, sangat berharga yang hanya dalam jumlah yang kecil hampir pada setiap tisu, termasuk kulit. Hanya sel stem boleh membahagikan dengan lebih kursus pada hayat seseorang dan mewujudkan sel-sel kulit baru, berterusan memperbaharui epidermis. Semakin lanjut usia kita, tenaga dan bilangan sel stem kulit akan berkurangan, menyebabkan epidermis mengambil masa yang lama untuk memperbaharui dirinya dan terbentuk kedutan.

Jom Like Secret of Double Triple Stemcell




























Tuesday, November 12, 2013

~Sinopsis Filem Aku Pilih Kamu~


11 November 2013 di TGV Sunway Piramid, berlangsungnya Pra tonton Filem Aku Pilih Kamu arahan Eyra Rahman dan dibintangi oleh Intan Ladyana (Qesya), Zain Hamid (Iskandar), Fedzrul Khan (Mohd Alif) dan Azhan Rani (Imran bapa kepada Qesya). Saya dan beberapa org teman menemani teman yg merupakan pemenang tiket bertuah untuk menyaksikan preview filem tersebut.

Meh saya citer sikit, sikit je aaaaaaa… nak citer banyak g lah tgk wayang sendiri… hahahaha…

Kisah bermula dengan percintaan Qesya dan Iskandar selama 5 tahun tidak direstu oleh Imran (bapa Qesya) di atas beberapa kriteria yang beliau tidak berpuas hati.

Pergolakan mula berlaku apabila Imran mengahwinkan Qesya dengan Mohd Alif iaitu anak kepada kawan baiknya satu ketika dahulu. Malangnya Qesya mula memberontak terhadap bapanya dan juga Mohd Alif. Apa Kesudahannya…… jomlah turun ke panggung.. hehehehe…

shared some pic :-






  p/s: balik keter tak boleh start sebab lupa matikan lampu... ekekekek... adeyyyy!!!
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock