nuff

Thursday, June 16, 2016

Review on KAAY - Super Moisture Cushion

Assalamu'alaikum pembuka bicara 

Hai semua.... heheheh... 
Puasa tak? (sebok je tanye org.. aku puasa x? eh!!!! ok bhaiiii)

Kisahnya bermula cewahhhhh…. Mcm biasalah bila dah aktif balik ber’blog’ ni… aku pun suka lah membaca blog2 feveret.. sekali aku terhenti dekat blog nih Kathy:-  

baca punya baca.. tgk plak post yg lain pasal product nih.. sebab yang buat aku tergerak nak baca in details coz dia kata boleh bawa solat, sebab bahan2 dia selamat tiada bahan2 terlarang yg menghalang dr penyerapan air wuduk ke muka. Jom study sikit je tentang product nih.

Kebaikan Aloe Vera :
  Melembap
 
Menyejukkan 
Merawat Jerawat 
Mencegah Jerawat Baru 
Anti Radang  
Anti Penuaan  
Merawat Selaran Matahari  
Mengecilkan pori-pori  
Mengurangkan garis halus

Kenapa anda perlu memilih Super Moisture DD Cushion?  
👉 Tiada Silikon  
👉 Tiada Alkhohol 
👉 Tiada Pewangi Kimia  
👉 Tiada Kesan Sampingan 
👉 Bahan Semulajadi 
👉 12 Dalam 1 Kelebihan 
👉 HALAL & SELAMAT

Bak kata Kathy 
“Siapa yang nak cantik, glowing2 macam Siti Nurhaliza boleh la cuba Kaay Cosmetics.. takyah tunggu Raya sekarang pon dah boleh cantik.. whatsapp nombor ni 011-28811281 untuk order.. siapa yang berminat nak jadi Agent Sah Kaay Cosmetics boleh jugak whatsapp nombor tu.. =)”


  (ehsan Blog Kathyjem)
  (ehsan Blog Kathyjem)
 (ehsan Blog Kathyjem)


nak tunjuk ni... tadaaaaaaaaaaaaa... kita dah ade dah... magic tak?
 
over tak? hehehehee.. putih salju semurni hati.. ahahahahaha... 



test atas tgn dulu nak tgk apa bezanya... nampak x beza tu? tekstur sgt ringan..
(abaikan bebulus roma ai tu keh!!!)


baru test kat muka... aumm.. wangi nyerrr... hahahaa... eh! dah siap buh pun kat muka.. :p



tu jerawat kat pipi dekat ngan bibir tu pun blur xjelas dah.. ahahhaha... 
kasi sorok jap.. best best..

itulah sahaja review ringkas dr ai olss.. hhehehe... 

p/s: you should try this products.. best tau :)


Tuesday, June 14, 2016

JPPA Team Building 2016

JPPA Team Building 2016
Tempat :-
Tarikh :- 13 - 14 Mei 2016

acara start jumaat petang berakhir sabtu petang... Alhamdulillah... mission untuk capat keseronokan berjaya...

sila layan je gambar2 berikut... ahahahahahhahahaa

sewa 1 bas bg mereka yg kemalasan nak memandu... aku memandu sebab senang nak balik.. hahaha

  


event pertama bila sampai... sukan rakyat!!!
 























Performance Night
geng-geng semua dah tak sabar nak buat persembahan.. hahhaa.. tgk je lah gambar-gambar diorg.. hahahaha...














Presented to you our Busker 'Ronggeng Buskers'
















last event before wrap up!!!
JPPA Walk a Hunt



















p/s: ok dah puas layan gambar kan... hehehehe....

There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock