nuff

Tuesday, December 28, 2010

Mission 2011

# nak dapatkan XBOX
# nak melancong luar negara (bukan indonesia)
# langsaikan hutang
# duduk dekat rumah sendiri
# harap dikurniakan rezeki anak dari Yang Maha Esa. amin..

Goodbye 2010


Friday, December 17, 2010

Semak!!!!!

heeeeeeeeeeiiii.. pening tension!!! semuanya tamak! semuanya selfish! pentingkan diri sendiri, perut sendiri, badan sendiri, sedap sendiri, senang sendiri....................... aku????? damn!!!! NOTHING!!! balik sana mcmtu.. balik sini kene tanyer.... apelah salah aku.. apelah dosa aku... banyak dah aku buat baek... apa balasan dia.... mana??? mana???? berabes aku... keringgg.... aku mmg dah tahap 70% mampu bersabar... aku senyumkan walapun hati aku menafikan..... sebab aku berfikiran jauh aku tau mane yg buruk mane yg tak... sebab tu aku banyak diam sebab aku berfikir dari ckp kosong dok berchatting ngadap laptop mcm org sengal tapi takde hasil pun gugur dari langit..... hmmmmmm...... apelahhhhh... aku tak sihat sgt2 tak sihat........................................................

ngah hangin2 nih aku msg adik aku elok2 suh anta laptop dia panggil aku 'ko'.. lagi marah lah aku.. aku tak ajar adik2 aku panggil aku 'ko' semua ada gelaran... sial!!! ingat aku adik?? nak kene hentak dgn helmet lagi ker??? babun!!

nih ngah dok hangen2 abah lak tanyer pasal bonus..... prime... aku tau... aku kene fokus kerja... skrg takleh wat memain.. aku tau dia risau.. aku lagi risau nak bayar itu ini.. sepatutnya sekarang aku dah dok goyang kaki takde hutang tunggu duit masuk je..... hmmmmmmmmmmm........ ape semua nihhhhh...

p/s: Ya Allah, jika ini ujianmu.. aku terima dgn hati terbuka tapi aku memohon kau berilah petunjuk pada mereka2 yang cuba mengambil kesempatan keatas aku..

Ya Allah, hambamu bersyukur atas nikmat pemberianmu atas bonus dan gajiku Ya Allah.. sesungguhnya akan ku selesaikan hutang yg aku termampu.. aminn.....

Friday, December 10, 2010

Hi Tea Puspanita with Love

saya sayang Puspanita Bank Negara Malaysia :)

sort of pic pada hari kejadian 26/11/2010 .. ahaks


ermmmmm...

hurmm... mane nak mula eh...

ye, oleh kerana harini hari jumaat, aku dah menerkam 1 helai baju ye.. Bum Equipment.. sgt muslimah.. (eh.. mimpi ke aku nih) kekekekekeke.. so, cik marie akan menjadi cik marie yg memula dulu.. ahaks.. diriku menjadi diriku semula.. ngeh ngeh ngeh... hepi sgt2... semoga Allah merahmati ku InsyaAllah...

nak tulis pe lagi?? tunggu.. banyak yg aku lum luahkan.. sebab takde masa nak menaip.. semuanya ada dlm simpanan kepala otak aku... sakit sgt dah ni simpan lama2... hu hu hu... jumpa lagi lain kali....


p/s: remember, what u did... Allah will pay. me?? watch and smile happily :)

Monday, December 6, 2010

Salam Maal Hijrah

hmmmmm... thn lepas adalah pentup tahun bujang aku dan aku dah memilih jalan utk berada dlm keadaan selama dari bergelumang dgn maksiat [berpegang tgn bukan muhrim]... Alhamdulillah. skrg kehidupan aku fasa ke 2... pendek citer.. aku banyak berabes... tapi 1 sen pun tak balik modal... aku sabar dan teruskan usaha dan erdoa...
now kenapa aku rasa mcm dipermainkan... sebab aku rasa sgt wired.. Ya Allah, apa dugaan Mu kali ini. seperti yg aku katakan, tiadalah daya aku nak membalasnya melainkan kuasa Allah... aku berdoa agar diberi pengajaran setimpal dgn perbuatan mereka. InsyaAllah, masa itu, aku benar2 nak lihat, siapa yg dtg dlm keadaan sesal dan hancur keadaan dia dlm keluarganya sendiri... aminn...
tunggulah masanya nanti... aku akan tetap berdiam dan hanya melihat.. Allah Maha Mengetahui akan sesuatu perkara yang disembunyikan oleh umatnya..

Alhamdulillah...

sekali lg aku kembali lg ke ruangan memblog2 nih.. lama gak since lepas hari bersanding. well, biasalah.. jenis weekend wife and husband nih.. mmg bz je hari minggu.. pendek kata jadual tu pack lah... hmmmmm... dok plak kat umah parent masing2 coz rumah masih belom boleh duduk yg kat sunway tu.. sian mama boy sebab kene tido luar.. kalo kat umah aku takpe, sebab mmg dah ader bilik. takpelah, aku redha.. aku teruskan semua ini dan aku anggap ini semuanya ujian dariNya. ;]

lepas kawen nih, mcm2 aku lalui.. belom pernah segenting ini hidup aku... hmmmmm.. masih mencari banyak perkara yg perlu aku selesaikan..its all about cost and time management.. dgn aku yg idop just cukup2 makan.... kdg2 tak cukup... hmmmmm.. tambah plak dengan hubby yg travel ulang alik.. sian kat dia budget banyak abes kat travel... aku perlukan backup plan utk cover semua masalah ni... aku taknak dok diam saja..

overtime... sudah semestinya aku buat utk cover payment2 aku.. bill2 aku... hmmmm.. pe lagi... nanti aku pikirin.... duit abes mcmtu jek....

Tuesday, November 30, 2010

hairan giler....

tadi aku resah gila.... pastu secara tibe2 airmata aku mengalir..... Ya Allah, Ampunkan dosaku ini Ya Allah... kau hilangkanlah keresahan dlm jiwa ku ini... ku mohon, jauhkanlah perkara2 yang tidak baik... kau berilah petunjuk kepada mereka2 yang berniat jahat Ya Allah... ku mohon padaMu, lindungilah aku, suamiku dan keluargaku dari hasutan syaitan dan jauhkan kami dari perkara2 buruk.....

amin..

Kisah Kami


JGn tGGLkan OrG yG kitE syG uTk OrG yG kitE sukE., kErana OrG yG kitE sukE akan tGGLkan kita uTk OrG yG dOrG syG.., jGn cubE dPtkAn apE yG kitE syG.., tp syGLah dGn apE yG kitE adE sbLm kitE kEhiLanGan apE yG kitE syG.., kErana Org yG syGkan kite munGkin OrG yG sEbEnarnyE kitE syG.., LEbiH baEK untuK kitE bErsama OrG yG syGkan kitE drpD OrG yG kitE syG kErana OrG yG kitE syG munGkin hanyA sukakan kitE tanpa rasE syG...

Tolong Jangan....

hairan sgt kenapa hati aku bebetul tak tenteram.. perlu ker aku berterus terang? atau aku terlalu kuat berfikir... kenapa aku mcm terlalu biarkan apa yg berlaku depan mata aku mcmtu saja? apa dugaan aku kali ini? kenapa lidah aku betul2 kelu? adakah aku perlu melihat dahulu sebelum bertindak? janganlah jadikan aku menjadi seorang pendendam semula..... cukuplah mr 's' yg aku balas balik 6,7 thn lepas.... skrg ni aku tgk dia rajin menolong kat rumah aku kalau ader kenduri... bila tgk dia.. aku terasa yg aku kejam... tapi nak buat mcmner... saper yg mulakan dulu... aku doakan dia cepat2 ketemu jodoh dan gembira ;]...
tapi aku taknak aku buat semula dekat org lain...... plsss jangan main2kan aku..... anda belom kenal saper mariah sebenarnya... pinta ku ini dengarlah.......

Monday, November 15, 2010

Episod suka dan sayu pada 15 november 2010

hari yg normal pada aku pada 15/11/2010 - isnin. just normal monday blues. parking pun kat lobby c.. huh.. kene bayar lak. maklumlah dtg dari senawang sure lambat nyer.. gerak pun lambat. erimalah padahnye ye pn marie.
lunch lak kuar dgn yana gi jalan tar singgah Bata beli kasut and gi kedai india herbal ape ntah wat treading kening.. saja layan bosan2. tambah lak admin harini aku sorg je clerical. kak liza kebetulan 1/2 day. just me and riduan.. lintang pukanglah buat kerja. fay plak cuti. esok tak tau lg.. dia dtg ke tak... huhuhuhu...
dekat FB lak melayan mereka2 yg mengwish kat aku... ahaks... kalo kita wat baek dgn org, tgk hasilnyer... ramai gilo yg wish.. ekekkekekeke... pening mak.. tu lom jadi artis lg tu.. wakakakkka... takpe.. hanya yg terdekat lebih mengenali saper aku sebenarnye.
cerita bermula apabila ngah wat surat then en suami ku menelefon dan cik sury pula ada lepak disebelahku.. hmmmm... tibe2 janet tarik tgn aku gi pantry.. ngah gayut lg nih aku.... sampai je pantry aku terus menjerit.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ader kek!!!!!!!! terus aku babai dekat en suamiku.. ahhahaaha.. ermmmm.. biasalah.. posing maut dulu before potong n mamam kek.. ekkekekekek.... sgt best. credit to janet and sury... ahahhah.... nyummy kek blueberry tedaaapppp... ahhahahha.. itu episod suka..
aku keluar opis lewat sebab nak selesaikan kerja before aku bercuti. nak keluar dari KL amatlah azab. jem sana sini disebabkan banjir. hmmmmm aku teruskan jua perjalananku.. abes gak ceruk KL nih aku redah nak lari dari jem.. kalo naik moto nih dah selamat dah... tapi disebabkan balik senawang.. ku gagahi diri ini. perasaan aku bercampur baur ntahlah... sampai je dirumah, dia sambut aku baek.. tapi aku agak letih dan lapar.. perlu masa nak heal balik mood... lepas jek aku salin pakaian and makan, terus aku tgk dia tido... luluh hati aku dah.... what hapen to my 1st time birthday as a wife... shit!!! tapi aku istigfar banyak2... cuma tulah, pe yang aku buat masa besday dia last month mcm tak berbaloi... thn depan tgklah mood... sebab dah frust sgt2.. ngah pake2 losyen, alang tepon tanyer balik ke tak, sebab mak suh tanyer.. dia nak kuar belikan kek...... lagi lah nanges kow2nyer aku.... ikotkan hati nak aje aku start keter balik mlm nih gak.... biar keluarga aku nampak kolo and wat hal sendiri, tapi diorg ader inisiatif nak wat celebration utk anak2.... siyes.. ni lah episod duka aku......
p/s: mungkin ada hikmahnyer.. aku take it in a positive side. cuma tu lah.. what u did, Allah will pay. InsyaAllah.

Wednesday, November 10, 2010

POINTS ON HOW TO IMPROVE YOUR LIFE

POINTS ON HOW TO IMPROVE YOUR LIFE
by Randy Pausch

Personality:
1. Don't compare your life to others'. You have no idea what their journey is all about.
2. Don't have negative thoughts of things you cannot control. Instead invest your energy in the positive present moment
3. Don't over do; keep your limits
4. Don't take yourself so seriously; no one else does
5. Don't waste your precious energy on gossip
6. Dream more while you are awake
7. Envy is a waste of time. You already have all you need..
8. Forget issues of the past. Don't remind your partner of his/her mistakes of the past. That will ruin your present happiness.
9. Life is too short to waste time hating anyone. Don't hate others.
10. Make peace with your past so it won't spoil the present
11. No one is in charge of your happiness except you
12. Realize that life is a school and you are here to learn.
Problems are simply part of the curriculum that appear and fade away like algebra class but the lessons you learn will last a lifetime.
13. Smile and laugh more
14. You don't have to win every argument. Agree to disagree.

Community:
15. Call your family often
16. Each day give something good to others
17. Forgive everyone for everything
18. Spend time with people over the age of 70 & under the age of 6
19. Try to make at least three people smile each day
20. What other people think of you is none of your business
21. Your job will not take care of you when you are sick. Your family and friends will. Stay in touch.

Life:
22. Put GOD first in anything and everything that you think, say and do.
23. GOD heals everything
24. Do the right things
25. However good or bad a situation is, it will change
26. No matter how you feel, get up, dress up and show up
27. The best is yet to come
28. Get rid of anything that isn't useful, beautiful or joyful
29. When you awake alive in the morning, thank GOD for it
30. If you know GOD you will always be happy. So, be happy.

While you practice all of the above, share this knowledge with the people you love, people you school with, people you play with, people you work with and people you live with. Not only will it enrich YOUR life, but also that of those around you.
***********************************************************************

Tuesday, November 9, 2010

Alhamdulillah.. Officially!!!!!


Hari Kejadian 31/10/2010


Syukur ke hadrat ilahi semuanya telah selesai dgn selamat walaupun suasana amatlah huru hara... sian dekat pengantin lelaki ku, berpeluh2 panas. Seawal jam 10am aku dgn adik aku dimekapkan.. hal2 dunia luar mmg aku tak amek port dah... dah sibuk dengan hal sendiri.. sepatutnya aku kene lebih rilex tetapi tidak... every minutes ade je call.. walhal dlm card sila refer kat nombor2 dlm tu.. adoi... sian mak andam aku, kene tahan dgn aku and public2 yg sibuk nak tgn pengantin2.. ahahahahahha.. sabar ye kak ayu... :p artis la katakan.... ekekekekekke....

sorotan sebelum bersanding...

me and janet

me and shima js

me and my sister

cik love, me, si esah, cik lulu and datin.. hee hee


sesi bergambar dengan jurugambar pun bermula. pose sana pose sini.. tak lupe gak dgn kawan2 yang hadir.. teringin lak aku nak jadi org biasa nak tgk keadaan masa tu.. mesti best... letih woooo jadi pengantin nih... bukan leh senyum2 rilek2 je tau. kat kepala nih mcm2 hal ngah pikir. Tepat jam 1.15 ke berapa2 ntah.. tak pake jam... kami berarak...
ni lah antara sedikit sesi masa and selepas bersanding.. :D

Me and my boyfren :D

adik pandang2.. hee hee hee

kombinasi warna yg cantik.. thanks kawan2.. ehee hee

dengan gurl and baby nana.. hee hee... comel sgt2

with konah, baby marissa, fiza janet and mama marissa.

aaaaaa... suka amek pic tanpa daku... ishk!!!

pic outdoor teman.. hee hee


Special thanks to my big sponsor taukey berlian hee hee.. en afandi amran.. rantai leher yg agak mahal tu... kelasss.. artis kan.. ngee hee hee..

nenek banting yang wat kueh raya yg sedap utk diberi kepada kawan2 ku.. sgt sedap nenek.. hee hee..

mak usu yang sibuk membantu luar dan dalam

mak uda yang sibuk mengalahkan mak pengantin

jiran depan umah sekeluarga dah mcm keluarga angkat dengan keluarga belah emak ku

kawan2 abah yg berkampung dirumah selama seminggu menyiapkan persiapan2 meja khemah dan sebagainya

wak man yang masak briani sedap... hee hee.. sowwy tak sempat nak jamah semua, jadual pack.

brader DJ yang rock.. leh kalah isma halil hamzah nih.. hee hee.. rugi tak sempat nak nyanyi... hee hee hee...

saper lagi ye? owh, pada yang menderma or sponsor lombu & kambing tu.. terima kasih bebanyak... semoga Allah memurahkan rezeki anda.. amin..

tu je kot? pada yg terlupe, jgn risau anda tetap ku berterima kasih jua. hee hee

p/s: maafkan kami kalau ada yang terkurang dari banyak aspek. harap jgn ambil hati dan doakan kesejahteraan dan kebahagiaan hubungan yang baru dibina ini.. amin..

Monday, October 25, 2010

It was happening on 23/10/2010


I'm finaly became mistress hermanas?? haa haa... Alhamdulillah selesai sudah. perkara yg selama nih agak kurang menyenangkan dah selamat.. :) ikatan dah terjalin sah. kini aku bergelar mrs hairul :) and pakej with fluSSSSS.. huhuhuhu..

majlis berlangsung agak hmmmmm.. permulaan agak boring dan kelam kabut... siap boleh baring2 lg tgk astro kul 10am.. tak sedar kul 1 nak kene siap nikah.. haa haa haa.. hantaran pun tak abes siap lg.. :p syukur ader adik2, cousin dan makcik2 yang memahami.

tepat jam 1.30 majlis pun bermula tapi agak lewat maklumlah, huru hara amek gambo... boleh? huhuhuhu... depan masjid pun nak bergambo budak2 nih.... jap nih pic dia...

adik, farrah, me , sury and mak sury


session dalam masjid pulak.. :p

Sempat lagi pose

Syahdunye aku.. ni lah saat2 aku tak leh thn air mata.. mana taknya, ni lah saat2 aku takot dimana abah melepas tanggungjawabnya kepada bakal menantunya Hairul Hafizal. sayu hati aku masa tu... terima kasih abah...

saat2 aku takleh thn airmata dah.. wawawawawa

Ya Allah, berkatilah pernikahan dan dunia baru kami dan lindungilah kami dari perkara2 yang tidak baik.. Aminn

tadaaaaa..... uwaaaaaaaaaaaaa

abahku... apelah perasaan dia masa ni kan...

masa isi borang taklik kot? ekkkk? huhuhu

officially became a wife mrs Hairul with my parent

with his parent

aaaaaaaa... kawan2 yg sempat hadir.. terima kasih sgt2.... bahagia dpt makan kan... :p

with nenekku.. hmmmmmm.... ehehhe

sarung cincin dirumah.. :p

geng meroboh ku.. hehehehe

tangga pun tanggalah kan? ehehehehe...

so, itulah episod aku masa hari pernikahan.. mostly banyak adegan sebak aku and huru hara dengan kengkawan.. :) heee..

Wednesday, October 20, 2010

2 days left

tadaaaa..

lagi 2 hari lg aku akan bergelar isteri... hurmmm.. perasaan.. mcm2 ader... hepi tu off coz la.. akhirnya, aku takde dah idup terumbang ambing sendirian.. lepas nih aku dah ader matlamat baru iaitu menguruskan rumahtangga dan kerjaya.. waaahh.. sgt teruja.. tapi disebalik itu, aku ada juga perasaan risau, mampukah aku menjaga diriku dari mengaibkan suamiku, menguruskan urusan suamiku, mengawal hati dan perasaan dari memikirkan bukan2 tentang suami... Ya Allah, kuatkan hati dan imanku Ya Allah.

bila dah dekat nih banyak nasihat2 berguna dari org2 yg berpengalaman baik lelaki mahupun perempuan.. kalo dari perempuan tu sah2la pasal pemakanan.. jaga. lelaki lak cara kita dgn suami. pergaulan, komunikasi. and ape yg aku take point is komunikasi sebab tu yg penting. nak2 aku jenis weekend wife n hubby... so, pe yg penting is to make the relations hepi..

tapi tulah.. aku tak rest langsung. malam jumaat tu pun aku still berulang sana sini amek brg.... aiyoooo.... cepatlah masa berlalu. semoga cepat selesai segalanya... amin..

p/s: berikan daku cutiiiiiiiiiiiii...


Friday, October 15, 2010

Things i Dislike

thing dat i dislike.. most of it is..

# Menipu
# Tidak Jujur
# Bermuka-Muka
# Mengata
# Main Belakang/Tikam Belakang
# Belagak & Perasan Lawa/hensem
# Mata Duitan
# Kaki Perempuan/Minum/Judi
# Perokok especially.... hmmmmmmmm..
# Menunjuk-Nunjuk & Bermegah-Megah
# Mainkan Perasaan Orang
# Tidak Ikhlas
# Tak Excited akan sesuatu especially terhadap pasangan
# Tak concern terhadap pasangan
# Selfish
# Tak respek orang tua/kurang ajar(1 day ada anak sok, jgn menyesal. what u did u get back!)
# Memilih
# ** akan ditambah**

bukan hipokrit tapi kenyataan.. banyak yg perlu diubah, samada aku mahupun org lain... kalo aku sah2 lah kene ubah banyak.. yelah.. sejak 2 menjak nih.. aku dah tersasar jauh dari landasan asal agamaku.. teramatlah jauh aku disisiNya.. aku betul2 rasa mcm bukan aku... yg tu aku akan ubah sedikit demi sedikit.. aku mencuba.. akan terus mencuba.. aku nak ditempatkan bersama-sama mereka yang beriman. bukan dengan mereka yang jahil yg khayal dgn dunia yg sementara nih.. semoga impian aku termakbul.. amin..

Different between Girls and Matured Women

For all the girls out there. This maybe a good read for you to prepare urself of being a "matured women"...

Girls leave their schedule wide-open and wait for a guy to call and make plans.

Matured women make their own plans and nicely tell the guy to get in where he fits

...........................................................

Girls want to control the man in their life.

Matured women know that if he's trulyhers, he doesn't need controlling.

...........................................................

Girls check you for not calling them.

Matured women are too busy to realize you hadn't.

.............................................................

Girls are afraid to be alone.

Matured women revel in it-using it as a time for personal growth.

..............................................................

Girls ignore the good guys.

Matured women ignore the bad guys.

..................................................................

Girls make you come home.

Matured women make you want to come home.

......................................................................

Girls worry about not being pretty and/or good enough for their man.

Matured women know that they are pretty and/or good enough for any man.

........................................................................

Girls try to monopolize all their man's time ( I.e., don't want him hanging withhis friends).

Matured women realize that a lil' bit of space makes the 'together time' evenmore special-and goes to kick it with her own friends! (maksudnye xnk berkepit 24jam ler...)

................................................................................

Girls think a guy crying is weak.

Matured women offer their shoulder and a tissue.

......................................................................................

Girls want to be spoiled and 'tell' their man so.

Matured women 'show' him and make him comfortable enough to reciprocate without fear of losing his 'manhood'.

....................................................................................

Girls get hurt by one man and make all men pay for it.

Matured women know that, that was just one man.

...................................................................................

Girls fall in love and chase aimlessly after the object of their affection, ignoring all 'signs'.

Matured women know that sometimes the one you love, don't always love you backand move on, without bitterness.

...................................................................................

Girls will read this and get an attitude.

Matured women will read this and pass it on to other Matured women and their male friends.


Thursday, October 14, 2010

What Movies on Board NOW???!!!

Ape ehh... eh, mmmm.. agak keterlaluan ker kalo time2 bz nih aku melapangkan diri gi tgk wayang, hee...


JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK 2

Release Date: 7 October 2010
Language: Malay
Genre: Comedy
Running Time: 1 hour 30 minutes
Director: Ahmad Idham
Cast: Azlee Jaafar, Cat Farish, Kuman, Lisa Surihani, Mazlan Ahmad, Nora Danish, Shaheizy Sam.

Synopsis:
After healing Punai (Mazlan Pet Pet) in the previous film; Asmat (Cat Farish) and Johan (Shaiheizy Sam) successfully defeats Mustika (Lisa Surihani). Pak Mor who was injured heads to the river bank and starts to chant some black magic. Soon, Mustika comes out alive and well from the body of Pak Mor. It becomes apparent that Pak Mor and Mustika have teamed up to inherit all of the money that was left by Pak Sudir. Inevitably, their plans are foiled by Punai, Asamat and Johan.

Wednesday, October 13, 2010

ape lah diorg nih...

sangat2lah merepek dan kerepek! dedulu aku wat gak keje tu.. so far ok jek... alaaa.. takat nak kejar backlog tu bukan teruk sgt.. janji buat.. kalo ada urgent buat yg tu dulu.. if takde teruskan mcm biasa.. nak melayan karenah officer mmglah sengal tapi tu lah.. kene firmlah.. jgn nak lepas tgn je.... hmmmmmmmmm... aku tak komplen, aku ok jek.. tapi dah semua keje aku kene buat.. tak ke gila namanyer???? damn!

Monday, October 11, 2010

Finding Nemo

last saturday wat pre wed shoot.. hee hee.. sgt kelakar... yelah2 masing2 kekok.. nak2 part dua2 kene pandang mata masing2... neves aku... mane aku penah tatap mata org... aku tak suka tgk mata org... seb baik 'dia' pegang tangan aku n tenangkan aku.. so that, ilang neves aku.. gelak lak, jgn cakap lah... tak hengat2nyer.... ahahahahaa... thanks sgt kat 'dia' sebab very2 sporting...... Love You abg. :)
ape2hal pun credit kat abg matt n kawannya sebab berhempas pulas nak dpt angle cun and sabar dgn kami... thanks abg matt... sgt2 terharu dgn anda... ni hasilnye :)

SALAM DARI KAMI :)




p/s: terima kasih 'dia'... terima kasih sgt2..... Semoga Allah memberkati hubungan kita.. InsyaAllah :)




Saturday, October 9, 2010

Tiada lagi

fedap!!!! aku takkan bersuara.. 1 day Allah will pay... i'm innocence...

Thursday, October 7, 2010

This is Me - Miss Marie Part 1


its all about marie :P

loves natures, sports, beauty, cars & singing :D







There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock