nuff

Monday, October 20, 2014

Jualan Barangan dan Pakaian Terpakai (Part 1)


Assalamualaikum...

Saya ada banyak baju yang terpakai, pakai sekali dua je la.
ada yang kerana saiz tetiba berubah. dulu beli baju tu besar. sekarang dah kecik pulak.. apsal ntah ngan baju tu mengecut plak... pelik.. kesemuanya adalah free size... hahahaha.. ekeke.. 

Barangan adalah seperti berikut :-


Mini Dress 

(sekali je pakai, tu pun masa gi Anugerah Industri Musik ke-18)
skrg tak pakai dah maklumlah dah berlitup kepala... haha

 (Sell Price - RM35 only)
 (Size - Free Size)



Mini Dress

(sekali je pakai, beli online, tak pakai lagi sebab takleh button dada.. haha)

   (Sell Price - RM25 only)
 (Size - Free Size)



Mini Dress

(sekali je pakai, beli online)
  (Sell Price - RM25 only)
 (Size - Free Size)


Mini Dress

(my fav mini dress, tak pakai lagi sebab dah behijab.. takleh tgk baju ni, nanti geram je nak pakai.... Brand Scarlet, beli lama dah dengan mak mertua... ko rasa? sporting tak mertuaku.. ahahaha)
  (Sell Price - RM45 only)
(Size - M)


p/s: untuk keterangan lanjut leh email direct ke ary_1st@yaoo.com ataupun anta diruangan komen... 
only serious buyer je tau...

Thank You :D



Syarat -Syarat Pembelian

Bagi melindungi kedua-dua belah pihak pembeli dan penjual,
SYARAT PEMBELIAN berikut haruslah dipatuhi sebagai panduan
para pelanggan.

Kami berharap para pelanggan membaca SYARAT PEMBELIAN ini
terlebih dahulu sebelum membuat pembayaran.

1 – Semua Harga adalah tetapkan. Sebarang promosi akan diumumkan kepada pelanggan dari masa ke semasa.

2 – Pelanggan yang membuat pembayaran terlebih dahulu adalah pelanggan
yang layak.

3 – Tidak di benarkan Cancel Order setelah pembayaran di buat.

4 – Barangan yang dibeli tidak boleh dipulangkan semula kecuali terdapat kerosakan pada barangan tersebut.

5 – Booking adalah tidak di benarkan melebihi tempoh 5 jam. Sekiranya pembayaran gagal di buat dalam tempoh 5 jam, barangan akan dibuka untuk jualan semula.

6 – Pelanggan yang gagal memberikan bukti pembayaran akan menyebabkan order anda tidak dilayan.

7 – Barangan yang di jual secara online di blog ini dalam keadaan baik.

8 – Khidmat POSLAJU Malaysia digunapakai. Penghantaran akan mengambil masa dari 1-3 hari bekerja untuk sampai.

9 – Pelanggan haruslah emel kepada kami setelah menerima
penghantaran, sekiranya tidak, selepas 7 hari bekerja , kami menganggap pelanggan sudah pun mendapat barangan tersebut.

10 – Sila pastikan alamat yang diberi adalah sah dan ada orang yang akan menerimanya. Sekiranya tiada, pelanggan akan di kehendaki menuntut barangan di station poslaju yang berdekatan.

11 – Nombor Tracking POSLAJU akan diberikan dalam tempoh 1 hari selepas barangan di hantar.


Terima kasih

There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock