nuff

Tuesday, November 9, 2010

Alhamdulillah.. Officially!!!!!


Hari Kejadian 31/10/2010


Syukur ke hadrat ilahi semuanya telah selesai dgn selamat walaupun suasana amatlah huru hara... sian dekat pengantin lelaki ku, berpeluh2 panas. Seawal jam 10am aku dgn adik aku dimekapkan.. hal2 dunia luar mmg aku tak amek port dah... dah sibuk dengan hal sendiri.. sepatutnya aku kene lebih rilex tetapi tidak... every minutes ade je call.. walhal dlm card sila refer kat nombor2 dlm tu.. adoi... sian mak andam aku, kene tahan dgn aku and public2 yg sibuk nak tgn pengantin2.. ahahahahahha.. sabar ye kak ayu... :p artis la katakan.... ekekekekekke....

sorotan sebelum bersanding...

me and janet

me and shima js

me and my sister

cik love, me, si esah, cik lulu and datin.. hee hee


sesi bergambar dengan jurugambar pun bermula. pose sana pose sini.. tak lupe gak dgn kawan2 yang hadir.. teringin lak aku nak jadi org biasa nak tgk keadaan masa tu.. mesti best... letih woooo jadi pengantin nih... bukan leh senyum2 rilek2 je tau. kat kepala nih mcm2 hal ngah pikir. Tepat jam 1.15 ke berapa2 ntah.. tak pake jam... kami berarak...
ni lah antara sedikit sesi masa and selepas bersanding.. :D

Me and my boyfren :D

adik pandang2.. hee hee hee

kombinasi warna yg cantik.. thanks kawan2.. ehee hee

dengan gurl and baby nana.. hee hee... comel sgt2

with konah, baby marissa, fiza janet and mama marissa.

aaaaaa... suka amek pic tanpa daku... ishk!!!

pic outdoor teman.. hee hee


Special thanks to my big sponsor taukey berlian hee hee.. en afandi amran.. rantai leher yg agak mahal tu... kelasss.. artis kan.. ngee hee hee..

nenek banting yang wat kueh raya yg sedap utk diberi kepada kawan2 ku.. sgt sedap nenek.. hee hee..

mak usu yang sibuk membantu luar dan dalam

mak uda yang sibuk mengalahkan mak pengantin

jiran depan umah sekeluarga dah mcm keluarga angkat dengan keluarga belah emak ku

kawan2 abah yg berkampung dirumah selama seminggu menyiapkan persiapan2 meja khemah dan sebagainya

wak man yang masak briani sedap... hee hee.. sowwy tak sempat nak jamah semua, jadual pack.

brader DJ yang rock.. leh kalah isma halil hamzah nih.. hee hee.. rugi tak sempat nak nyanyi... hee hee hee...

saper lagi ye? owh, pada yang menderma or sponsor lombu & kambing tu.. terima kasih bebanyak... semoga Allah memurahkan rezeki anda.. amin..

tu je kot? pada yg terlupe, jgn risau anda tetap ku berterima kasih jua. hee hee

p/s: maafkan kami kalau ada yang terkurang dari banyak aspek. harap jgn ambil hati dan doakan kesejahteraan dan kebahagiaan hubungan yang baru dibina ini.. amin..
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock