nuff

Thursday, May 5, 2011

Sakit Pewot woiiii..

aku bangun seawal 5.30am nak gerak mandi then ke opis dari senawang. heh.. masa mandi pewot dah mcm pedih.. apahal nih.... tapi lom rasa nak terbe... lah.. wakakaka. seawal jam 6.50am aku dah sampai padang merbuk.. mmg hajat nak tido kejap tu tercapai.. muahaha..

tepat jam 8am alarm bunyik... tetibe perot pedih lg.. kali ni mmg takleh blah dah! hajat dihati nak start keter terus gi opis melepas kat sana.. sekali rasa mcm dah nak terkeluaq dah.. wakakakakkaa... cecepat aku drive gi gak kt toilet padang merbok tu... seb baik dah bukak....

sampai je dlm toilet aku lock then campak beg kunci sumer terus zasssssss.... fuhhhhhhhhhhhh... LEGA!!!! ekekekekekekekekeke...

lama gak aku dlm tu... ahahahaha.. lepas tu terus aku gi opis dgn tenangnyer.. ahahaha... tapi skrg pun pewot aku sakit lg... aish!! salah makan lah kot... mkn pe je? mlm tadi mkn nasi je... hmmmm... heran!
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock