nuff

Friday, September 30, 2011

Kasih

Lirik Lagu Yuni Shara Kasih Lyrics

malam ini kasih teringat aku padamu
seakan kau hadir di sisi menemaniku
ku yakin kan diri ini agar tiada sepi
ku lewatkan hari di dalam mimpiku

seandainya mungkin ku mampu terbang ke awan
detik ini jua ku akan melayang ke sana
kan ku bawa pulang dirimu yang selalu ku sayang
bersama berdua kita bahagia

reff:
kasih dengarlah hatiku berkata
aku cinta kepada dirimu sayang
kasih percayalah kepada diriku
hidup matiku hanya untukmu

(kasih dengarlah hatiku berkata)
aku cinta kepada dirimu

seandainya mungkin ku mampu terbang ke awan (terbang ke awan)
detik ini jua ku akan melayang ke sana
kan ku bawa pulang dirimu yang selalu ku sayang
bersama berdua kita bahagia

repeat reff [2x]

untukmu, oh kasih

Wednesday, September 28, 2011

hey kawan-kawan :D

its been a while aku tak update blog.. maklumlah dah addicted to twitter.. fb pun dah slow nak jengah2 rumah kawan2 dlm tu.. maklumlah twitter lg grand.. ramai artis katanyer.. hehehe... [diva sangatla kau tu marie oii.. ekeke] ape nak share ye.. owh.. harini hari last raya.. so, Selamat Hari Raya semua.. maaf zahir dan batin.. ampun salah silap n halalkan segalanya.. :)

nak citer semua, puasa nih banyak yg aku tempuhi most of it pahit n sedikit manis.. tapi ia mematangkan aku.. and jadikana ku lg tabah n kuat.. ape yg terjadi dan akan terjadi, aku terpaksa lupekan buat masa ini and INGAT!! lupekan TIDAK BERMAKNA AKU MEMAAFKAN.. TIDAKK!!.. hehehe... moga mereka2 tu hidup tidak setenang and terima setimpal dgn ape yg dah dilakukan dkt aku.. aku tak kejam tapi mereka menjadikan aku kejam.. aku tak suka membalas tapi mereka2 yg menjadikan aku mcmnih.. :) ape2pun aku mmg seorg yg pendendam.. dats a SCORPION GURL.. so, what do u espect dude?!! lambat dgn cepat je balasan yg korg akan terima.. u didnt know me well... :) baik dgn aku aku baiklah ngan korg... taik ngan aku, taik jugalah utk korg.. hehehe... ok2.. hal tu tolak terima... [saper2 yg terasa tu, bawak2lah bertaubat.. sementara pintu taubat masih terbuka menerima segala permohonan]

now bab rumah, semalam aku dah bg quotation baru kt abah.. hee hee.. mcm nak upload je pic rumah aku.. mlm nih mcm nak balik umah sunway je.. ape2pun kene balik umah pandan jaya dulu.. seronok rumah byk, dgn aku nih yg jenis bukan kaki segan, and sedara mara syg aku.. maklumlah aku kan ramah ngan semua org.. like i said lah kita baik ngan org, org baiklah ngan kita.. kita menyombong ngan org, mmg tak la org nak dkt ngan kita.. kita tipu org, kita dptlah balasannyer balik... hehehehe...

sejak dok umah sendiri nih, aku byk belajar mcm eloww byr bil api air, cukai mbpj, internet is mine lah.. tu lom aku masuk astro lg.. whats!!! astro maybe last lah kot since byk komplen je aku dgr.. channel yg ada skrg pun dah memadai.. ahaahahahha... kira oklah... STRUGGLING BOUT MONEY, well like semua org ckp pas kawen nih adatlah ader short here n there.. nak bertahan sakit tu mkn tahun gakla.. ader yg kata sampai 3 thn after dat baru ok.. so, kene bersabar.. and try to find alternative to have extra income.. for me as long as i'm positive and ada supports yg baik, ape je probs dtg, small matter je leh handle.. coz i dont wanna think 1 probs tu too deep.. leh sakit wooo...

eh, panjang celoteh aku lak.. ahhaha.. sambung kerja balik.. hehehe.. daaaa..

p/s: love to be love.
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock