nuff

Monday, June 3, 2013

Aauuuuwwcchhaaakk!!!

salam semua :) 

hehehe... ape khabar kengkorang semua.. ada baik? mcmlah ader org nak jengah blog aku nak mengkomen kan.. perasan retis sgt.. :p eheheheh.. rasa mcm lama giler xupdate blog... maybe sebab xde g mana2?? ataupun sibuk dgn house renovation?? ooooooo.. lupa nak amek pic.. balik nih nak pinjam camera hubby lah... :p nanti kita update proses keadaan rumah kita tu... huhuhu....maklumlah g keje kul 6.40am dah terpacak kt opis.. balik plak kul 7.30pm.. sebab tunggu hubby balik... kita g keje dgn dia.. naik motorsikal.. save all the expenses i guess...

sepanjang ketidak aktifan aku berblog nih, meh aku update segalanya dr lensa hp buruk ku.. :D


ni hasil kerja adik aku no 3... abeh muka kami dia kerjakan!!!!
 
 

ni line 4 beratur nak pergi mengundi... huhuhu..

sesi hangout adik beradik ke sunway piramid.. huhuhu

my vacation with in law and adik2 ke PD

bola tampar session.. we win 2nd places.. ok lah kan? :p

our fav movie.. luper nak update 1 lg tix.. fast & furious 6.. heheh

beloved friends wedding :)

poyo!! ahhaha

budak kecik ni menjemput maklongnyer kat sunway.. kene lah maklong banje MCD kan alip.. ahhahaha

yesterday @sunway piramid... i saw this jersey... hmmm... i want it! i want it! i want it!

p/s: that's for now :)
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock