nuff

Wednesday, January 9, 2013

Perpindahan aka percutian di JB

 Perpindahan aka percutian di JB


27-28/12/2012 bermula lah episod perjalanan ku ke selatan tanahair bersama suami dan adik ipar ku xlupa gak WPW 5778 keter abah yg kami bawa.. hohoho (tenkiu abah) xsemua brg yg dpt dibawa sebab dgn muatan yg terhad.. tu pun ade lagi brg2 xsempat nak bawak.. insyaAllah ade rezeki lebih, bawalah lagi.. so, tak tau nak citer ape.. sebab takde jalan2 sgt pun... layn pic je lah.. hoho

dalam keter abah.. hohohoh.. on da way u olllsss

tempat dia tinggal di Larkin Perdana.. umah bujang..

nampak x lampu terang2 tu.. tu lah dia stadium larkin.. ape ntah nama dia.... 1st time aku dgr johor ader lagu bola.. ekekekekk...

tu dia HERO!!!

Part of brg2 dia yg nak dibawa pulang.

pas angkut brg2.. mula lah berjalan ke Teluk Danga..  errrrr... tak banyak berubah dr last aku dtg... ekekek














pegi balik minyak FULL!!! pegi abah isi... balik aku isi.... ape2pun tenkiu abah.. hohohoh

ni dia kopun berbayar utk parking di JB.. hehheehhehe... its my 2nd time kot... 1st dulu kat Singapore tahun 1996.. ekekekeke


sempat ke saloon... ahahahaha.. ampes kureng sket service dia.. lg bagus kedai kat sunway umah aku! ahaahahahah....

di Stesen Keretapi JB

Hujung tu lah tempat nak pos motor.. hohoho

posing before balikk.. ;p


p/s: moga kehidupan bertambah baik....
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock