nuff

Wednesday, July 10, 2013

Salam Ramadan 1434 h

tahun nih ramadan 10 julai 2013, here i am.. aku berada dirumah.. hehe.. apa yang buatkn aku kene ambil cuti harini?? ader beberapa sebab;-

# sebab after hampir 2 tahun lebih kawen, baru kali ni kami dapat 1st day bersama2 sahur (walaupun aku xleh puasa).. payah tau nak kejut dia bangun..... sekali dah dpt tido........................ huh!!!

# 1st time dah duduk di rumah sendiri yang baru je lepas renovate

# mengantok sebab kene bangun awal dr biasa utk prepare sahur..

# ada masa utk beli lauk berbuka.. (blurrr.. nak beli apa....)


that's all.. ahahaha.. so, baju dah cuci and sidai, dah lunch.. oppssss.. ahahahahaha.. satg mengemas dapur and stor and bilik2.... huhu..

p/s: perlu ke aku layan anaconda kat hbo nih????!!!!!!! uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock