nuff

Wednesday, September 29, 2010

Marie Episode 1

Lagi seminggu nak abes raya!!! Hee hee.. and dah dekat 2 minggu aku berada di section baru.. masih belum adapt lagi dgn environment baru & suasana yg agak sunyi.. kat section lama meriah sebab org bz ngan keje.. ader je hal.. sini menyelesaikan hal org… hmmmm.. takpelah, anggap je cabaran.. :) marie the best! U can do it bebeh.. :D

Port dah cun tapi jiran lak tak suka bising2.. adessss… terpaksalah layan earphone jek… baru nak memekakkan woofer kat bawah nih… workstation tak abes ngemas lagi.. takpelah, slow2. Memang cabaran dok kat section baru nih, aku baru tapi mcm kene cover semua.. assist is the correct word even the person is there. :) takpe, aku wat rekod.. hee hee.. masuk PRIME.. hee hee…

SUDDENLY – esok semua org berpengalaman takde.. matilah aku officer sensorg wat rekod!!! Damn!!!!!!!! Nak cuti…. Takpe2.. thn depan aku akan save cuti aku samapi tgh thn.. tungguuuu.. wa nak cuti panjang ujung tahun.. alalalalalala…


Wedding

Update2! Ahad nih nak jumpa liza update pasal kek. Kebetulan mmg lama tak jumpa liza.. harap2 semuanya berjalan lancar.. :D amin.

Hantaran to lelaki just 3 items jek… dia plak just 2 items jek.. :)

Pelamin, baju, photographer payment done!

Guessbook – wait dpt duit umah dulu ye.. muahahahahaha…

Kad – so far dah 80% hantar… invitation termasuk kad, email & FB.. budget2..

Special gift lg 1 items jek… hee hee hee… ape eks… limit to 50 person jek… muahahaha…

Nanti aku update lagi yg the latest….. ape2pun yg pasti, boring tak submit lagi k.. abah aku dah bising.. tok imam dah calling abah aku banyak kali.. ekekekekeke….. degil!!!

ape2pun, thanks kat 'dia' sebab very sporting dan sgt membantu.. i love you so much dia.

Life & style

So far now agak kurang melepak mcm dedulu.. mostly kerap wat hal berdua jek.. tak dia dtg umah aku, aku dtg umah dia.. kalo dah fedap sgt, baru jalan2 carik pasal.. sebab skrg musim berjimat…

Rumah lak ngah pikir, rumah aku tu nak renovate jelah duduk terus dari menyewa, kos sama jek tol bagai. Hmmmmmm… tapi umah bangi tu puas hati lah… leh main golf je rasanyer…. Hee hee hee.. tgk dulu.. calculate budget tu lepas kawen sok. Rumah boy lak sure family dia dah duduk. Takpelah.. teruskan.. hee hee.. takde hal.. wa sporting gijon.

Kereta pulak, hmmmmmm.. wat masa nih menten viva dalam 4thn lagi.. and lepas kawen mungkin WQK akan upgrade sket dari NA ke tuuuuuuutttt… hee hee.. InsyaAllah :)

p/s: doakanlah kesihatan dan kehidupan saya. Amin.

There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock