nuff

Thursday, June 2, 2011

Bicara Manis Menghiris Kalbu

Bicara Manis Menghiris Kalbu

Artist: Siti Nurhaliza

Satu per satu teman
Ada disekeliling mu
Satu per satulah jua
Tinggalkan diri mu
Cumalah aku sahaja
Yang masih lagi bertahan
Memendam rasa

Bulan madu yang indah

Sudah sampai kehujungnya
Engkau pun mula berubah
Dan beralih arah
Kata-kata manis
Tiada lagi ku dengar
Hidup ku pula makin tawar

Tiap bicara manis

Bagaikan selumbar bisa
Kau tanam di jiwa
Tak terlihat oleh pandangan
Mata mu

Tiap bicara manis

Memujuk dan merayu ku
Tak usah berlalu
Dan merajuk bawa hati pilu

Andai sudah tiba masa

Dan tiada jodoh kita
Biar kita berpisah... dari merana

Tiap bicara manis

Bagaikan selumbar bisa
Kau tanam di jiwa
Tak terlihat oleh pandangan
Mata mu

Tiap bicara manis

Memujuk dan merayu ku
Tak usah berlalu
Dan merajuk bawa hati pilu

Keikhlasan hati ku

Bukanlah untuk di balas
Cukuplah sekadar
Jadi kenangan waktu berjauhan

Tiap bicara manis

Bagaikan selumbar bisa
Kau tanam di jiwa
Tak terlihat oleh pandangan mata mu

Andai sudah tiba masa

Dan tiada jodoh kita
Biar kita berpisah...
Dari merana



cuba lihat bait2 lagu nih... heh.. [kawan akunyer kisah lah nih..... ahahaha] dia bg aku dgr lagu siti yg nih.. waaaa... menyentuh perasaanG u ollss.... cuba korang download lagu tu... and cuba kowg dalam makna bait2 lagu tu.. especially mereka dlm dah kawen yg berada dlm situasi yang dingin... bayangkan dan rasailah....
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock