nuff

Monday, June 11, 2012

Talian Kecemasan untuk Kawasan Lembah Klang


Saja nak sharing dengan kengkorang semua, malang tak berbau kan? tak terjadi kat kita, mungkin terjadi pada jiran2, sedara mara kan? mana kita tau... Bumi nih berputar kan? so, kat sini marie ade ah info nombor2 yang boleh korang hubungi.. tapi specific untuk kawasan Lembah Klang je ahh.. sebab marie dok area situ.. haahahha.. untuk kawasan2 yang luar dari Klang Valey tu... errrr.. pepandai koranglah ye cari sendiri... ampunkan kami penunggu gua.... hohohoho.. ;p




Talian Kecemasan untuk Kawasan Lembah Klang sebagai panduan kengkorang semua:


Rakan COP : 03-2115 999 / SMS POLISKL 32728


Polis DiRaja Malaysia (Jalan Bandar - KL) - Hotline : 03-2071 9999
Polis DiRaja Malaysia (Petaling Jaya) - Hotline : 03-7966 2222


Bomba (Old Klang Road) : Hotline : 03-7984 8753
Bomba (Petaling Jaya) : Hotline : 03-7958 4444
Bomba (Jalan Hang Tuah) : Hotline : 03-9221 7222



Persediaan amatlah perlu jika berlaku sebarang kecemasan, ini bermakna kita telah bersedia fizikal dan mental untuk menghadapi sebarang kemungkinan.
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock