nuff

Monday, October 8, 2012

Sekali hapdet!

waaaaaaaaaaaaaa... Assalamu'alaikum semua... pe khabar? saje je nak tanyer khabar.. lama tak jengah blog sendiri dan membuat sebarang penulisan mahupun uploading gambar.. hehe.. bukan pe, semenjak dua tiga kucing berlari menjak nih, sibuk sgt dgn event, dgn kerja dgn line tak clear (maklumlah internet ade kat opis je...) hehe.. pendek citer meh la cik marie nak share some sort of event yang cik marie terlibat :D

haaa.. yg purple2 nih pada yg dah sedia maklum tu... ni kat PICC sempena majlis perpisahan mantan presiden puspanita kewangan.. puan sri hayati :D huhuhu.... wakil2 dari setiap agensi tak ramai.. yg terlibat dgn persembahan n ajk je... bleh? duit banyak hemputlah ramai2 kan? hahahahaha.. lg nak komplen... ;p hah, layan jelah pic2 purple tu... ;p

 cik marie, janet, sury and hanita :)

 tu hah, puan sri hayati.. huhuh

 post titanic kot dr courtyard luat kat PICC tu.. lawa beb!

 post kami bertiga mane leh missed! hehe

 taknak kalah kan??? :P

 nampak mcm gemuks daaaaaaaa


ok, now event lain.. hari sabtu lepas kot? takde keje kat umah.. kononnyer nak wat pom pom.. baru wat 1 je dah separuh nyawa hokkaayyy.. ahahahah.. last2 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZzzzz... ahahahaha...

Bawah nih plak event bowling bank.. aku?? Reserve je ok… oklaaaaa… hahahaha…. Tapi tak dapat baju pun??? Sedih kot…. Penat je tunggu lelama…. Jerit bagai nak gler… hmmmmm…

p/s: mcmnilah sekali harung hapdet blog.. hahaha...
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock