nuff

Monday, September 24, 2012

Suprise Birthday Party Cik Sury @ Mas Sri Bamboo

Pada 22 September 2012 di Mas Sri Bamboo, Jalan Abim , Kampung Sungai Ramal Dalam, Bandar Baru Bangi, bertemakan Country Cowboy, kami telah mengadakan perancangan untuk buat kejutan hari lahir buat cik sury kita nih.. semuanya dikepalai oleh cik Janet teman baik Cik Sury. Plan demi plan diatur, malasalah demi masalah, halangan demi halangan terpaksa dilalui semata-mata nak buat kejutan ni..mmg tak terdaya beb.. hehehe... yelah, kita kan kerja.. malam plak hal lain.. mcm2 hal.. bila dok ingat2 balik halangan2 tersebut, mmg kalakar... kenapa perlu terjadi halangan tu... tapi berkat kesabaran dan support kawan, Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar...  

 Poster Wanted.. tapi rewardnyaaaaa..... ahahahahha... sila ke amanah raya.. ahahaha

 this the homestay tempat event berlangsung... Mas Sri Bamboo, Jalan Abim , Kampung Sungai Ramal Dalam, Bandar Baru Bangi

 haaaa.. part aku yg nih, audio.. yg sumber2 lagunyer dari my hubby.. tq dear. majoriti layan aa lagu2 coutry nih...

 ni time Cik Sury potong kek.. Homemade by Che Pah.. sedapppp!!!! color of coz lerr purple.. hhuhuhu

 ni dia Cik Surynyer... where's my reward?? haha

 kawan2 yg hadir.. tak cukup kerusi, bersila lah dibawah.. hehe.. layan :D

 me and Cik Sury..

 yang nih antara barang2 games and hadiah2 utk kanak2.

 acara kanak2 bermula.. hmmm tak banyak games aku snap coz aku sendiri terlibat dgn game tu.. ahahaha

ni acara yg aku tak berani nak masuk. Acara Minum paling pantas.. Air Mirinda merah tu.. air gas.. owh noooo.. i tak minum air gas... ahahahahha.... ;p tapi tgk dari gaya2 diorh nih, mcm nak menari pun ade... gangnam lag sgt??!!! ahahaha

end of my coretan, walaupun berliku gak nak ke tempat nih... tetapi eventnya tetap berhasil. Alhamdulillah...

p/s: kalau dah niat tu.. teruskan je :D
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock