nuff

Tuesday, September 4, 2012

DIY - Sesi Membasmi Sang Semut

Assalamu'alaikum semua.. ahahaha.. mcmlah ade pembaca kan?? peraaaaaaaaasan sangatt!!

ni ha nak share citer sket kisah dipagi hari...dimana aku kesiangan.. huwaarrggghh... 8.45??!!! what was i'm dreaming.. dengan mata bengkak 'episode drama malam tadi'..... aku pun bergegas terus mujur harini plan nak pakai slack.. takde masa nak pakai baju kurung.. haa haa.. siap2 kuar umah kul 9.. sampai ofice kul 9.45 aiyark.. but Alhamdulillah jalan tak berapa nak sesak mcm selalu... syukurlah aku tak mengalami stress di jalanan... hehehe...
gambar hiasan ;p

perihal di office plak.. keje mcm biasa malas nak update.. ;p ahahaha... tapi ade 1 citer interesting pasal KEYBOARD En. Riduan kita nih... dia siap dtg ke meja belakang nak wat operation membuka keyboard.. aku pun dgn rela hati, turut membantu... ni dia keadaan asal keyboardnya.  


JOM DIY!!!


 hasilnya setelah dibuka... bersarang woiiii... giler ahhh... yg tak bleh blah ayat tuan punyer Keyboard "patutlah seratus aku bunuh semut sehari tapi tak abes2 lagi... ruper2nyer beribu dalam nih" huhuhu..

 geli wey.. alahai en semut.. minta maaflah... tempatmu bukan disini.... alahai, memula masa bukak tu terjatuh gak keyboard tu aku wat... terkejut tgk petempatan sang semut,.... fuuyyyoooo... ape ko ternak banyak sgt nih wan??? aahahahahhaha....

 ni komponen setelah dicuci.. cuba tgk elektrinik yg kecik tu warna oren tu... itu je pun alat elektronik dlm keyboard.. aahahahaha... tapi keyboardnyer besaaarrrrr... ahhaahahhaha...

 jemurlah dulu.. basah lagi tu... 

morale of the story : - saya boleh DIY ape saja.. ahaahahahahhaha.... ;p
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock