nuff

Monday, December 24, 2012

Tangkapan 24/12/2012

lunch yg bosan.. tak tau nak wat ape, aku pun kuar berjalan seorg diri dgn langkah yg pendek tetapi laju.. ahahahahhaa... Alhamdulillah selamat pergi dan balik ke opis :)

1st kepala aku dah set nak cari sandals aka selipar.. so, 1st target aku shop lot depan Pertama Kompleks, sebelah dgn Kedai Houz Depot tu.. kedai RM9.90.. ehehehhehe... sampai2 je kat kedai tu, sandals aka selipar yg dicari tidak berjaya menambat hatiku yg suci ini.. hoho.. so, pusing nyer pusing, aku dapat mende alah ni.. ahahaha... Belt! kebetulan Belt putih yg aku guna utk dinner last time dah ilang.. aku rasa ni adik aku nyer keje nih!! hmmmmmmmm... ekeke.. So, dengan secara xsengajanyer aku terus terkam Belt ini... tu kat gambar tu... hoho..

Harga RM9.90 pcs.

pastu aku terus maju je Reject Shop.. well, mmg port aku shopping pun dalam tu.. mmg ade baju berkenan tapi ntah... nape tawar sungguh hati ni nak membeli... mungkin lom ade mood nak shopping baju ataupun tiada baju yg bebetul menepati spesifikasi piawaian yg aku nak.. ekekekekek.. so, tengok2 dan keluar begitu sahaja... alalalalalala...



Dengan kepantasan kaki berjalan, aku singgah Sogo, Syurga makcik2 kakcik2 bershopping.. sale katanyer.. murah kot??? lalalalala.. jalan2 sekali tersangkut kat zone Momoe.. waaaaaa.. nampak tak beg2 tu... (sowwy, gambar tidak memuaskan). kenan sungguh dengan beg ijau kat bawah sekali tu.. waaaaaa... hmmmm.. cuci mata jelah... no budget planning for that :'(

 Harga RM90.++

P/S dengan masa 1jam, aku reach office at 1.50pm.. is it good marie? :p




There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock