nuff

Monday, March 4, 2013

6D Motion Adventure @ Ikano Damansara

hari ahad semalam lepas hujan petang, aku beria2 mengajak hubby pergi Ikano just for nak tgk 6D ni.. wakakak.... sengal kan? mmg kelakar gler mcm budak2..

sampai sana dia ade brief pasal citer apa yg kita nak tgk.. aku pun rasa nak tgk rooler coster.. instead of dinosor... ade ular katanyer.. eeeeeee.. taknak aku!! ahahahahahaha...

dalam tu mmg kami berdua yg ada pun.. ahahaha.. best ah.. yg tak bestnyer aku sorg je menjerit histeria mcm real je naik rooler coster tu... yg hubby plak tersengih je.. apa, citer lawak ke tu.. huhuhu..... pasni mmg nak pergi lagi tapi nak bawak ramai sikit coz dgr2, jika pergi nak masuk 4org bayar utk 3 org dapat free 1 tiket.. lebih kurang mcmtu aahhh.... hhuhu...

experience mmg fun walaupun hanya 20minit tayangan = RM15.

 

p/s: riadah dan hiburan bersama hubby :)

There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock