nuff

Saturday, March 2, 2013

Sorotan Filem Rock OO!! Rimba Bara kembali!


mcmne nak mulakan ye? ni lah padahnyer dah berkurun xupdate blog... nak wat 1st entri pun bangang bonar raso kepalo ni hah! oklaaaaaaaaa.... ni nak citer pasal rock nih.. mmg at 1st teruja gler nak tgk kesinambungan filem arahan Mamat Khalid nih.. oklah, dah deal dgn hubby nak tgk on thursday..ehh! aku tgk hari khamis.. asal tiket tu tulis hari jumaat? jumaat malam aku main futsal... huhuh.. sengal dak jaga kaunter nih.....

citer nih pasal amy mat piah pulak, 1st filem citer pasal zack. Masih menampilkan Que Haidar sebagai teraju utama disokong oleh pelakon handalan lain seperti Khir Rahman, Saiful Apek, Pekin Ibrahim serta Soffi Jikan.

Kesinambungan kisah kumpulan rock RIMBA BARA tanpa haluan setelah pemain gitar utama mereka Zek tarik diri di saat-saat akhir ketika mereka sedang merakamkan album sulung kumpulan mereka dan ketiadaan Vocalis mereka yg tiba2 dipanggil oleh recording company bekerja di bawah mereka.

dalam tempoh itulah Amy Mat Piah sedaya upaya menebus kesilapan yg lalu, cuba memenangi hati joe... nak citer lebih lanjut? pergilah tgk.. hehehehehe.. so far, dr view cuk hubby, dia kata graph citer tu agak mendatar.. so that, i give them 3/5... just because Rock Legend!! 

bukan senang nak wat citer mcmtu... ape2pun terbaeklah Que Haidar...






There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock