nuff

Monday, May 13, 2013

Renovations Start on May 2013 - Phase 1


 Salam semua.. 

lama kot tak update blog purba ni.. ahahah.. ade ke pembaca.. lalalalalala... just nak make some shares here, awal may aritu renovation dah start dah.. maklumlah dr April 2012 memnanti... May 2013 baru nak start.. sungguh sukar perjalanan hidup ini... tetapi Allah Maha Mengetahui.. Thanks Allah.. lambat pun aku tetap sabat menanti.. 

Pasal renovation rumah ni, nak kata major mcm tak, nak kata tak, tapi mcm major.. ahahahha... kontraktor org kg aku, abah yg bawak.. mende2 semua ni abah yg handle A to Z.. huhu... xpelah.. lgpun dia dah pencen xde wat ape kan... :p

Bahagian yg dia akan ubah adalah Toilet, Dapur, Porch serta pintu hall.. nampak sikit kan? walhal...... habuk dia mcm renovate semua... :p

just for my kenangan - PHASE 1

 Ni bahagian bilik tengah, tingkap disitu dah ditutup dan dibawa ke bilik stor kat dapur.. aku rimas tgk tingkap tu je... kasi tutup sudah.. ;p


ni dia bilik store dapur tu nak guna tingkap bilik tengah... ehehehehe...

There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock