nuff

Wednesday, August 28, 2013

Koleksi Raya 2013

salam aidilfitri dari kami sekeluarga :)

pagi2 saja posing2 diva.. retis sgt kan berkumpul dan bergambar katanyerr!!! tapi aku xde upload kat fb kot.. sebab fb tu personal aku.. family aku share sini je ah.. :p

me with my sis n bro without angah n alip coz diaorg beraya kat umah in law dia.. hahaha

sama tak pose kami?

minta ampun mak
the sisters

the family 2013

raya ke-2 @kg bangi :D


morale of the story : kami adik beradik glemer photoshoot... xpelah.. kami xdelah lawa mana janji kepuasan adik beradik tu kami dapat rasai dihari raya tahun ni :)

There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock