nuff

Thursday, November 14, 2013

Product Double Stemcell memang terbaeks!


harini kita nak promote plak product ni... nama dia Double Stemcell supplement for body.. haaaaaaaaa.. amek kau speaking.. hehehe... kita dah try product ni utk sebulan.. well, hasil dia.. mmg terbaik.. sebelum ni kita jenis makan xde selera xhabis.. badan mcm xbalance.. period xteratur n sikit2 je kuar... lepas je try mende ni dalam masa seminggu je dah rasa lain, selera makan tu ada, badan rasa xletih, period paling puas la.. banyak keluar... memang baguslah... fungsi dia mmg untuk keseimbangan dalam badan..  
drop comment kalau nak dapatkn product ni k.. hehehe.. i'm willing to help.. lets reduce cost to hospital.. :)

jom review sedikit fakta berhubung dengan product ni..


Adakah ia selamat untuk dimakan Stemcell Double™?

Double Stemcell telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan ia telah melalui Institut Piawaian dan Penyelidikan Perindustrian Malaysia (SIRIM) dan SGS Singapura Makmal Ujian Standard. Produk ini disahkan selamat dan asas tumbuhan 100% .

>:Bolehkah Double Stemcell™ menyembuhkan mana-mana penyakit kronik seperti apa yang dituntut oleh pengguna melalui testimoni?

Menurut nasihat profesional daripada kumpulan doktor, Double Stemcell sebenarnya adalah apabila kita makan dan tuangkan di bawah lidah, sel stem akan pergi melalui saraf kita pergi ke otak dan memberikan isyarat di mana mereka perlu untuk membaiki dan pertumbuhan semula sel-sel mengelilingi luka dan bahagian penyakit, mengawal tahap pH dalam badan, apabila selepas sistem imuniti badan meningkat perlahan-lahan penyakit akan mendapat penyembuhan.

>:Adakah Double stemcell™ mempunyai sebarang kesan sampingan?

Produk kami, jika diambil pada dos yang disyorkan kesannya sangat baik dan tiada apa-apa kesan sampingan. Walau bagaimanapun, seseorang mungkin mengalami rasa sedikit peningkatan haba badan metabolik (thermogenesis) selepas mengambil Double stemcell™, keadaan ini kami syorkan supaya meningkatkan pengambilan air. Dalam pengalaman kami setiap individu bertindak balas sedikit berbeza, jadi dos produk yang bekerja untuk anda mungkin berbeza dengan yang lain. Dos yang tinggi boleh memberi kesan yang lebih dramatik dalam tempoh masa yang pendek sekitar 1-2 hari, manakala dos yang lebih rendah mungkin mengambil masa 1 minggu atau lebih untuk melihat kesan.

Double stemcell™ lebih sesuai diambil sebelum makan sarapan dan sebelum tidur.

>:Bagaimana sel stem berfungsi?

Sel stem adalah sel-sel khusus, sangat berharga yang hanya dalam jumlah yang kecil hampir pada setiap tisu, termasuk kulit. Hanya sel stem boleh membahagikan dengan lebih kursus pada hayat seseorang dan mewujudkan sel-sel kulit baru, berterusan memperbaharui epidermis. Semakin lanjut usia kita, tenaga dan bilangan sel stem kulit akan berkurangan, menyebabkan epidermis mengambil masa yang lama untuk memperbaharui dirinya dan terbentuk kedutan.

Jom Like Secret of Double Triple Stemcell




























There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock