nuff

Wednesday, May 7, 2014

My April Shopping aka Refill.. LOL

Nah... perbelanjaan gaji bulan 3, dibelanjakan untuk bulan April.. hahahaha.... barang banyak dah expired cum habis... 

[1]
 Clean & Clear product yg aku mmg pakai masa zaman remaja n sebelum kahwin... dah kawen je xreti jaga... ha, bila dah tersembul jerawat, menggalabah cari mende alah ni... ahahahaha... walhal hormon tak betul... sila cari obats ok marie! ahahahahaha

[2]
 ni plak product Mabelline yg aku mmg trusted dr zaman remaja sampai laaaaaa ni.. hahaaha.. yang ni ade yg refil and ade yg dah expired.. kikiki... maklumlah lama xbermekap lepas kahwin... 
(sila jaga diri lepas kahwin boleh x marie??? kang laki ko bosan plak.. ahahaha)

[3]
ni diaaaaaaaaaaa... nak beli xbeli2... nama nak tepek uncang teh atau hirisan timun kat biji mata mmg xlah... akhirnya beli gak aku mende ni, bila tgk mata dah sama.. bukan hampir... sama ok mcm panda.. aiyoooo... kritikal sgt dah kau ni marie!!! ahahahahha


p/s: morale of the story, sila jaga diri untuk suami.. ahahahahahha...
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock