nuff

Monday, May 5, 2014

Setengah Hari di Muzium Coklat, Kota Damansara :D


Setengah Hari di Muzium Coklat.. ngeh ngeh ngeh... perjalanan takde lah jauh dari rumah... PJ - Kota Damansara.. alahai... ahahahha...

ok2, sambung story, muzium ni terletak di Kawasan perindustrian di Kota Damansara berhampiran dengan UpTown Kota Dam... haaaaa... dalam2 tu je..

hari jumaat dekat opis, dah plan sabtu nak ke sini, maka.... mission berjaya... redahlah jem.. maklumlah nak kesana memerlukan kesabaran tinggi... construction banyak.. akhirnya sampai dan kami kagum dengan pameran2 yg di sediakan.. pendek kata, dalam short visit ni, kita tau lah asal usul coklat dari mana datangnye... hehehe... kawasan dia tak seluas muzium negara tu tapi cukuplah untuk 20minit pusing2 and 30 minit shopping coklat.. ahhahahaa... 

takde apa lg nak share, layan je pic kat bawah k... i also include link pada sape2 yg nak pergi ke sana... enjoy :D




sedikit manisan di muzium cafe :D

  


tu dia... 

ni hasil coklat yang chef buat... hehe







ni lah dia yang aku cakapkan.. 30 minit dilemma dalam ni.. ahahahaha



lembu ni famous tau.. ahahahahha.. ramai nak amek pic ngan dia.. aahaha 

erk!!!!! dia idoplah!!! ahahaha




p/s: next mission to other muzeum.. ok, byeeeeeee.... :D
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock