nuff

Thursday, June 24, 2010

~Tak Buat Ape2~

aaarrggghhhh!!! rasa nak je menjerit dalam opis nih.. mana taknyer keje tu jgn cakaplah dah menjadi tanggungjawab ku... cewahhh.. nih pasal hal wedding nih. memanglah event lambat lagi.. tapi asyik kepenatan + training untuk PSKK. sampai skrg aku tak tau mana nak start dulu... blurry mak jadinyer nyah. kalo ader wedding planner senang, leh guide aku nak ape dulu kan...

ape nak mula dulu nih, so far photographer aku dah book. lagi?? mak handam lom lagi.... waaaaaa.. maybe weekend nih kot jumpa mak handam. then nak gi cari brg hantaran pun weekend nih. since dia ader kat sini katanyer nak gi carik weekend nih.. planner aku mane nih? adusss... kucar kacir hidupku mcmnih.... lone ranger........ tttttttoooollloooonnnggggg!!!



p/s: selama ini ku mencari-cari, teman yang sejati, buat menemani perjuangan ini...
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock