nuff

Wednesday, July 4, 2012

Sinopsis Madagascar 3

Madagascar 3: Europe's Most Wanted


Warning! Seeing Madagascar 3: Europe's Most Wanted will have you singing "Afro Circus, Afro Circus, Polka Dot, Polka Dot, Polka Dot, Afro" with a mash up of "I Like to Move It Move it" hours later.


nak share some sort of story dgn kawan2 ah.. last saturday marie gi tonton wayang dengan kawan2 lama (Ayumi , Nolin and Dyanz with her tuuttt).. well, mmg kelakar ah kan dah besar panjang tgk wayang citer kartun, pastu citer tu dah lama main bout 3weeks after.. so, mmg line clear ah panggung... hahaha... dengan lontaran vocal marie n dyanz.. lagi ah pecah panggung... (puas aku dapat gelak!)


citer Madagascar 3 kali ni, menceritakan yg 5 sekawan nih nak balik ke Central Park Zoo, New York. dari Africa diorg nih stop kat Paris nak jemput si penguin2 nih balik sana New York sekali. Tapi kehadiran diorg nih diketahui oleh manusia2. So, panggilan polis pun dibuat utk menangkap diorg nih. ntah mcmner sampai je kat gerabak keretapi terstop kat gerabak sarkis dan terus menyamar sebagai ahli sarkis kepada binatang2 sarkis tu... aaaaa.. masa ni lah mcm2 jadi..... ahahahha sangat KELAKAR OK!!! marie rasa mcm nak gi tgk lagi sekali je... ;p

jom layan beberapa pic sengal mereka nih.. ahahaha:-
mereka di sarkis

 Team Peguin yg sgt pantas dan bijak! aku suka!

 trapezzz americano.. ekekekek

 stefano si memerang.. lembab sket! ahaha

tu dia... polis yg jahat! nak sgt kepala si Alex tu.. hehehe

The cast of characters/voiceovers:

fast-paced havoc and antics of those inventive penguins, versatile monkeys and the sheer lunacy of King Julien (Sacha Baron Cohen)
Maurice (Cedric the Entertainer) and creepy little Mort
Alex the Lion (Ben Stiller)
Marty the Zebra (Chris Rock
Gloria the Hippo (Jada Pinkett Smith)
Melman the Giraffe (David Schwimmer)
Animal Control Agent, Captain Chantel DuBois (Frances McDormand
great hoop jumping Tiger (Bryan Cranston)
Stefano, the dense Sea Lion (Martin Short)
Gia the sexy, trapeze artist lioness (Jessica Chastain)



No comments:

Post a Comment

Hak cipta terpelihara cik marie. Nak comment (jika ada), please comment selembut dan seceria bahasa yang mampu.. haha (paksa)

Fish

nuffers