nuff

Thursday, September 19, 2013

Tournament Futsal - Karnival futsal Bank Negara Malaysia

Karnival Sukan Tahunan Bank Negara Malaysia
Acara : Futsal Lelaki & Wanita
Date : 7 Sept 2013
Place : Sport 7, Wangsa Maju, Kuala Lumpur

FYI, pasukan terdiri dari 3 rumah iaitu Kijang, Kupang dan Pitis. Team lelaki jangan cakap lah. 1 rumah hantar lebih dr 3 team. manakala wanita 3 rumah diwakili 1 pasukan je lah.. tu je yg mampu... bukan main payah nak dapatkan player hockkaayy!! aku sebagai pengurus pasukan sgt pressure dgn nak cari player, baju, elaun dan dsb.... so, sgt2 tertekan...

Rasa mcm agak malas nak update kemenangan team lelaki sebab mcm xbest je.. (sebab team lelaki rumah aku kalah je) hehe... so, aku skrg mood nak update team pompuan je.. mana taknya, PITIS bukanlah 1 pasukan favourite semua org.. nak2 kami nih bukanlah player2 hebat. nak dijadikan cerita after 2 perlawanan.. pasukan kami draw dgn team kijang.. so, malas nak lawan balik, committee buatlah penalti kick. ekkeekke... aku salah sorg yg terlibat... jangan tanye masuk ke x, sebab kalau tiang tu xde dekat keeper tu, sure masuk goal.. hahaha... akan tetapi rezeki berpihak kepada kami dengan jaringan penalti 1-0.. hehe.. sakanlah budak2 baru kitorg yg baru try main futsal ni.. hahaha.. aku pun mcm xcaya.. eh, bleh menang plak.. hahaha.. ape2pun its rezeki org kata... kita kenelah terima.. hahahaha.. riak jap.. ishk  (marie behave) huhuhu...

so, meh ler kita melayan gambo2 yang ada.. heeee....





















p/s - tu lah dia cerita disebalik kemeriahan.. hahaha.. layannn :D
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock