nuff

Thursday, January 26, 2012

komen2 dari warga FB from all over the world pada Zuck di laman Yahoo.com

komen2 dari warga FB from all over the world pada Zuck di laman Yahoo.com.

1. Facebook- Destroying relationships since 2004
2. Timeline on Facebook? Time to quit Facebook.
3. Facebook has done more of a disservice to socializing than good. FB is merely a gigantic data mining corporation.
4. This might sound crazy but I feel much better since I closed my facebook.

Saya nak quit dari Facebook!!

bagaimanakah caranyer? plsss help me.....


payah sgt sebab once dah terjebak, mmg payah nak undur... tambahan plak byk event n kawan2 dlm tu.. semuanya ader dlm tu.. adehhh.. fasa pertama aku dah hide all pic aku.. and delete beberapa pic yg tak berkenaan.. we never know kan people.. kdg2 tgk then main save.. ntah ape dia wat pun kita tak tau....

mula bzkan diri ngan kerja, tapi kdg2 mesti nak update situasi yg berlaku and nak share story dgn kawan2.. sebab ader comment2 kawan2 nih kelakar.. nak harap main forum, mmg takdelah nak jenguk2... zaman2 aku nak berforum n main keter pun dah slow dah... nih dok komuniti dgn kwn2 gals je.. kira oraitla... tapi tetap kereta.. takleh nak lari.. ahahahaha... but futsal pun ader gak... heheee... tgklah mcmner.... mungkin FB pun akan jadi mcm myspace 1 day.. heehe... we will see....

p/s: ape2pun marie.. kerjalah kamu sebelum kamu dikerjakan.. ;p
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock