nuff

Tuesday, July 28, 2015

Open House Rumah Abah utk Sedara Mara di Raya Ke-9

Sabtu Malam 25 July 2015, Kg. Jaya Setia.

dah mcm keratan akhbar plak.. haha.. nak share sedikit sorotan open house kat umah abah. dek kerana aku sebok beraya umah kawan2 pada siang hari, so malam hari aku dpt tender ambil gambo.. thanks to En. Riduan sudi loankan DSLR beliau. huhu.. sesungguhnya moment ni akan aku abadikan sampai bila2.. Allah Maha Penyayang. Terima Kasih Ya Allah kerana memberikan keluarga besar yang bahagia ini untuk aku. (cari tisu jap.. habuk lalu)

 tu dia abah sibuk melayan anak buah dan abgnya.

 cousin-cousin aku

 org nak makan dia posing plak.. haha

 pantang nampak camera.. ahahha

 ni cousin belah mak with their new baby Rania

 my hensem boy, umar (anak cousin)

 celebrate besday alif and mak ude sekali serentak

 antara lauk wajib.. ikan bako.. haha

 ni dia.. 2nd generations of Hj. Talib.
dari bawah kiri Paklang, Mak Ude, Pakcik
atas dari kiri Pokcu, pakteh (abah)
(kecuali arwah paklong n no 2)

 dah mcm penang berkempen

 bersama pasangan masing2.. kecuali mak ude, tinggalkn pak ude di kg.. ahahah

 bersama wakil arwah paklong

 santai.. pokcu kepenatan atau kekenyangan.. haha


 kenyang moment ler tu.. ahah

 yeayy.. maklang nk bg duit raya.. ahahaha

 sejak bila lah abah pasang karoke nih?!

 ahhaha.. mak ude melayan.. lagu raya pun jadi lah.. aahah

 antara org kuat abah.. ahahah

 sesi ngeteh..

 lepak jap makan eskem.. ahaha


 seronok ye dpat mkn eskem...

ni adik beradik belah mak.. diorg pemalu tapi kalau bab memasak.. diorglah no 1.. sedap weyyy.. ahahah
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock