nuff

Thursday, July 23, 2015

Raya Day 3 Trip to Malacca

1st touchdown at Malacca. Resorts dimana my in laws stayed. Diorg dah sampai awal masa Raya Ke-2, aku je lambat sebab banyak kekangan di kampungku.. cewahhh.. bahahaha... meh nak share some pic and some story:-

ni hotel yang diorg stayed.
Bayou Lagoon Park Resort

Kerusi ni ape ntah nama dia lupa.. ada 2 kerusi mcmni.. hehe.. sempat posing 1 je..

 haaa.. ni nak citer, dalam hotel nih ade mini park and games. tgk je aah gambar2 nih.. rasa mcm dekat shopping mall yg ada kedai games je.. tapi mostly games lama. but memories la.. ahahah peluh tiak wehhh main bola keranjang tuh.. ahahha

 ni adik2 husband beraksi

 tunggu turn ke hape?

 tu ngah sibuk main games bola.. huhh

 ni diaa... theme park.. tempat mandi manda. 1 rumah boleh dpt 2 tix free utk masuk.. kalau org lain nak masuk kene bayar extra RM20. So, aku pun tgk dr luar je.. hahaha

 ada coliseum bhaii


 nampakk.. ramai kan bebudak.. ahahah.. so, dats all citer pasal hotel tu.. now. nak balik hotel kami plaks..


Riverfront Sentral Boutique Hotel


 ni aah bilik kami.. ahahha.. comel x? hihii... tapi siaran tv kene improve lah.. takde astro langsung.. huwaa....


tempat dia dekat ngan terminal bas melaka sentral. ada mydin, ada tesco.. pendek kata serba serbi dekat.. hahah.. harga pun berpatutan. semalam tido just only RM120.00 (Peak Day-Raya) murah kottttt... ahhaha


There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock