nuff

Thursday, October 13, 2011

Hasil u olllss

hasil lunch tadi... nak tau sempat ke tak wat semua tu.. dalam masa sejam diperuntukkan untuk lunch.. akhirnya ini hasilnya :-

  • Sogo - wat duplicate keys [sukses! sekejap je ye.. tak perlu tunggu lama.. masa 5minit.. rm8 je wat 2 keys.. haa haa]
  • Pertama Complex - hantar hp sony erricson [terus g kedai yg dah roger last week, just bg dia tgk and suh dia check and call aku kalo ader ape2 then blah ke MJ masa dlm 5-6 minit]
  • Maju Junction - ke kedai Jamu.. [layan.. ni lama sket, maklumlah seronok dok dalam tu... ekekekkeekkee.... masa dekat 20minit]
  • Pertama Complex -nak beli simcard maxis baru.. [sukses! gerak dlm 3 kedai.. round2 kedai pertama jual rm20.. nak balik lah.. ingat nak beli kt depan mydin sok.. sekali on the way nak balik singgah jap kedai ke 2, rm28 ok.. MAHAL! pastu nekadlah nak balik, sekali si intan dok singgah 1 kedai nih nak ushar galaxy tab.. tetibe aku ternampak maxis 012 rm8.80.. WOW!!terus pilih no yg berkenan n senang aku nak ingat... ahahhahaha.. so, result.. SUKSES!]

kami pun makan kat cafe sebab masa ader dlm 10minit lg nak kul 2.. ekekkeke.. kebetulan ada janet n sury.. pe lg.. lepak sat.. ahhahahaha.. ape2pun mission sukses!



p/s: alamak! semanis kurma daaaa... hehehe
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock