nuff

Monday, April 30, 2012

Nor 'Aisy [ Pilihan kain-kain yg menarik untuk anda]

kawan2 ku semua, alang2 nak raya bulan 8 nih, jomlah jengah FB Nor 'Aisy [fb kawan cik marie], saja wat preparation awal kan... nanti takdelah terhegeh2 nak cari tailorlah.. nak cari kain lah last minitlah... alih2 beli yg dah siap.. harga? nahhh.. hamek kau serat dua rat.. kih kih kih... so, lawat2lah album kain dlm fb beliau.. harga sangat berpatutan, material kain pun bagus, saya dah beli dan berpuas hati.. lagipun dia dok belakang meja saya je tu.. hehehe... saja nak tolong wat promosi utk dia.. :) 

ni link FB beliau :-


contoh kain2 yang ada.. :)

sekali lagi link untuk anda layari :

link FB beliau :-


p/s: merancang lebih baik dari last minit... heee heee
There was an error in this gadget

nuffers

Digital clock